Mijn lijst met blogs

woensdag 20 februari 2013

Up in the air

Goedemorgen allemaal,
Het is morgens eerder licht, we gaan echt weer richting voorjaar! Heerlijk. Op dit moment schijnt het zonnetje, wat heb ik die gemist. Het lijkt nu zo heerlijk buiten, maar er is een koude wind hoorde ik net op de radio. Maar de zon is er en dat is fijn.
Straks gaan we ze weer zien: de luchtballonnen. Als er 1 of meer overkomen heeft dat wat bijzonders, zo'n grote ballon hoog in de lucht.
Vijf jaar geleden kreeg ik van de kinderen een ballonvlucht voor mijn verjaardag. Wat was dat een geweldige ervaring. Nu zeg ik nog steeds dat dit een van de mooiste dingen is geweest wat ik heb gedaan. De wind was ons gunstig, we gingen over bekend terrein. Wat een foto's heb ik gemaakt: van de plek waar ik werk, de buurt waar ik woon, zelfs ons huis. We landen bijna in onze voortuin.
Toen ik deze stempel vorig jaar op de beurs in Hardenberg zag, was deze ook snel gekocht.
Ik heb er nu de volgende kaartjes mee gemaakt.
Ik ben begonnen met de onderste om een gedeelte van de stempel te gebruiken. Deze heb ik 2x gestempeld, om de 2e ballon wat verder weg te doen lijken, maar dan had ik een kleinere stempel moeten gebruiken. Voor de eerste kaart, die 10x10 is, heb ik de hele stempel gebruikt. Waar de stempel van is weet ik niet. De inkt is van SU, de streepjes heb ik met de blenderpen van SU gezet. Bij anderen zie ik een vrij witte CAS kaart en dan vind ik het prachtig. Bij mij zelf vind ik het te wit, vandaar de streepjes en dat de randen iets aangezet zijn met inkt. Ik denk dat ik net niet CAS denkend genoeg ben, haha.
De kaart doet mee met de volgende challenges:
Casual Friday: Zwart, wit en een andere kleur
Less is More: Up in the air
Crealing: Kaart voor Bas
Een fijne dag nog en tot de volgende keer!
groet, Nelleke

28 opmerkingen:

Aartje zei

Wow Nelleke wat zijn ze gaaf, echt heel mooi gedaan, vind ze allebei heel goed geslaagd
Groeten, Aartje

Erna Logtenberg zei

Nou ik vind ze hartstikke leuk! ik heb hetzelfde als jij, een CAS kaart bij een ander vind ik prachtig maar bij mezelf altijd zo kaal... haha.

Rosina zei

Wat een leuke kaart Nelleke prachtig met die luchtballonnen
groetjes Rosina

marja zei

Wat een geweldig leuk kaartje Nelleke, prachtig!

Lieve groetjes Marja.

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaarten Nelleke! Mooi van eenvoud. En wat geweldig dat jij echt in een luchtballon boven in de lucht hebt gezweefd!! Lijkt me zo mooi... Ik moet zeggen dat het me verbaaste, maar een paar weken terug zag ik nog een luchtballon gaan. Wat zal dat koud geweest zijn!
Fijne dag! Groetjes Joanne

Corrie zei

Prachtig zijn je kaarten Nelleke, ik heb ook zin om de ballonnen in het echt over te zien komen. Je kaarten zijn in ieder geval weer goed geslaagd.
Lieve groetjes Corrie

Hanny zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt. ik kan me indenken dat ze voor jou nog een extra betekenis hebben gezien jij zelf zo'n tocht gemaakt hebt.
liefs hanny♥

Jeannette zei

Erg leuk Nelleke die ballonkaarten en helemaal leuk dat je het zelf hebt meegemaakt, ik geloof je direkt dat het een geweldige ervaring was, dat maakt zo'n kaart dubbel leuk, groetjes Jeannette

Marfien zei

Heerlijk hè, dat varen in een luchtballon. Ik heb dat 3 jaar geleden ook gedaan met mijn moeder, die kreeg de vlucht voor haar 80e verjaardag, ook met een verhaal maar dat is teveel voor hier. En ja zo'n stempel zou ik ook kopen.
het zijn weer goede CAS kaartjes geworden.
groet, Marfien

Henriët zei

Mooie CAS kaarten heb je gemaakt Nelleke. De tweede heeft bij mij een lichte voorkeur. Ook je kaar met de harten vind ik erg mooi! (ik loop wat achter met reageren, maar ja op Texel hadden we geen internet....)
Groetjes van Henriët

Anoniem zei

Prachtige kaarten Nelleke.Door de eenvoud zo stijlvol.Groetjes Joke

Christine zei

Leuk gedaan Nelleke! Succes ermee in de challenges!
Liefs
Christine

Diny zei

Je hebt er twee hele leuke kaarten mee gemaakt met je stempel!
Maar wat gaaf dat je zelf in een luchtballon hebt gezeten....dan zie je alles van een andere hoogte....lijkt me heel erg mooi!

Groetjes Diny

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Je ballonkaarten zijn weer leuk hoor, de onderste heeft ook mijn voorkeur..maar ze zijn allebei mooi en CAS..hihi..dat is aan mij ook niet besteed...liefs van Ans

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Wat een leuk verhaal. Ik kijk er ook altijd naar. Mooi gezicht is het. Mooie kaarten gemaakt. Ik vind dat je bedoeling wel gelukt is. Doordat de 2de ballon lichter is. Zo lijkt het of de een net wat verder of hoger is dan de ander.

GerJanne zei

Ha Nel,
wat een leuke CAS kaarten! Juist mooi met dat streepjes randje erlangs bij de tweede...
Groetjes,
GerJanne

Annemie zei

Prachtige kaartjes Nelleke!
Sober, maar mooi...

Lieve groeten, Annemie

Jen Nelson zei

cute cards nelle

Thanks for joining us this week
Jen
"Less Is More"

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Jij vindt ze te wit ik vind ze prachtig echt een cas kaartje .
hele mooie stempel. en het lijkt me machtig zo in de lucht.
Liefs Rianne

Aukje zei

Je hebt prachtige kaarten gemaakt! Mooi stempel met een luchtballon :-)
Groetjes
Aukje

Anita Meijer zei

Lijkt me toch zo eng in een luchtballon maar ja nu heeft Aniet dan ook verschrikkelijke hoogtevrees. Kan me voorstellen dat je dit stempeltje zag en bij jezelf dacht hebben, hebben, hebben, je kaartje is prachtig geworden Nelleke.
Liefs van Anita

Chrissie zei

Great cards!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Patrice zei

Wel Nelleke, hier bewijs je nog maar eens dat het niet veel hoeft te zijn om een schitterende kaart tevoorschijn te toveren. Mooi gedaan.
Grtjs Patrice

Janny Jager zei

Hele mooie en stijlvolle kaartjes Nelleke.

Groetjes Janny

Annerieke zei

Wat stoer Nelleke, een ballonvlucht, ik doe het je niet na! De kaarten vind ik erg mooi en met een beetje inlevingsvermogen kun je best wel zien hoor, dat de tweede ballon wat verder weg is.

Groetjes Annerieke

Gerrina zei

Vind de kaart echt helemaal CAS hoor! En heerlijk rustig en mooi. Denk dat de stempel er een op hout is, dan kan die van Creamotion zijn. Jij durft wel hoor; ballonvaren; ik moet er niet aan denken...! Groetjes, Gerrina
P.s. Hoop dat je m'n antwoord op je vragen nog bij die post gezien had?

nans'creablog zei

Hallo Nelleke,
Ik heb even op je blog rondgekeken en je maakt mooie kaarten hoor. Ik heb me aangemeld als volger.

Groetjes,
Nans

Deb zei

Beautiful CAS card! Thanks for playing along with us at CAS-ual Fridays!