Mijn lijst met blogs

vrijdag 27 april 2018

Beterschap

Nog een CAS kaartje voor knutsels en kadootjes.  Dat kan nog net vandaag. Dan is de challenge afgelopen waar een kikker op de kaart wordt gevraagd. Het plaatje van de vrolijke kikker was ergens van. Wat weet ik niet meer. Een doorkijkkaart van gemaakt. 2 soorten stippelpapier, strik en tekst.
Het spreekt wel voor zich. Hier kikker ja vast wel van op.
Voor Lieke maakte ik een andere opkikkerkaart. Ze is vanmorgen thuisgekomen. Met nog steeds erg veel pijn en een enorm dikke knie. Waarschijnlijk is er iets van een nabloeding geweest in de knie, vandaar de enorme zwelling en pijn. Daarom moet ze dinsdag ook al op de poli komen voor controle.
We hopen dat het snel wat beter zal gaan.
Nog een gezellige Koningsdag vandaag. Ik heb vanmorgen vroeg al op de kleedjesmarkt gelopen en Liekes thuiskomst met een oranjesoes gevierd. En natuurlijk even tv gekeken.
Groetjes, Nelleke 

11 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Hier wordt je zeker vrolijk van! Hele gezellige kaart! Wat vervelend dat Lieke nog zo'n pijn heeft. Verwen haar maar lekker en wens haar sterkte! groetjes Joanne

Ellen zei

Wat een leukerd Nelleke...hier word je toch vrolijk van!
Beterschap voor Lieke!
Groetjes Ellen

Hermien zei

Een leuke vrolijke opkikker kaartje dat heb je soms nodig! Vervelend dat Lieke nog zoveel pijn heeft hopelijk gaat het snel wat beter. Hier ligt de jongste ziek op bed dus wij zijn de deur niet uit geweest vandaag.Voor ik het vergeet bedankt voor je deelname bij K&K.

groetjes Hermien

Annerieke zei

Wat een grappige kaart Nelleke, de kikker kijkt zo vrolijk. Het viel dus tegen voor Lieke, hopelijk gaat het nu voorspoediger, veel sterkte hoor!

SylS creaties zei

Wat een leuke vrolijke kikkerkaart!
Fijn dat Lieke thuis is maar vervelend dat haar knie zo dik is en het zo'n pijn doet. Ik duim dat het snel beter gaat!
Fijn weekend!
Syl

GerJanne zei

Hij is ontzettend leuk!! Die kikker, hahaha, daar word je zeker vrolijk van!! Fijn dat Lieke thuis is, wel jammer van de dikke knie. Zal dus wel even duren voor de zwelling minder is.
Dank je voor het meedoen bij onze kikkerchallenge van K&K!
Groetjes,
GerJanne

Colien zei

Leuke opkikker, grappig! Beterschap voor Lieke...
Bedankt voor je bijdrage aan onze challenge.
Grtz Colien {Knutsels en Kadootjes}

Marfien zei

Wat grijnst die kikker leuk. vrolijke kaart is het geworden. Vond kikkerkaartjes in een doosje op de rommelmarkt, reclame van de Efteling . . .

Scraptastisch zei

Op het nippertje Nelleke, maar wat een vrolijke kikkerkaart! Ik hoop voor Lieke dat het snel de goede kant op gaat, maar met de goede zorgen van Mams gaat dat vast goed komen!
xx Gerie

!neke zei

Wat een leuke kaart Nelleke !!!!!
Beterschap voor Lieke !

groeten Ineke

Henriët zei

KWAAAAK!!! Dit is met recht een opkikker. Mooi gedaan.
Heel veel beterschap voor Lieke.
Groetjes van Henriët